.....................σελίδες παρουσίασης των Τοπικών Ιστοσελίδων και Εφημερίδων...που είναι ο καθρέπτης των κοινωνιών

.......................................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...
................................................................ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........με Χειμωνιάτικες νότες......................με καθημερινή ενημέρωση.................................

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΤ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Θλιβερά ανθρωπάκια φιμώνουν
την Φωνή των Ελλήνων
με το κλείσιμο της ΕΡΤ!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Αδιανόητο να σιγήσει η Φωνή του Ελληνισμού 
της ΕΡΤ!
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Νέες κόντρες μεταξύ ΕΣΗΕΑ και Καψή


Ότι δουλεύουν χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη στη «Δημόσια Τηλεόραση» κατήγγειλε με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να ανταπαντά αμέσως ότι η Ενωση «αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες». Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τόνιζε ότι το «δημιούργημα των Σίμου Κεδίκογλου, Παντελή Καψή και Γκίκα Μάναλη, η αυτοαποκαλούμενη Δημόσια Τηλεόραση (πλαισιώθηκε από τη νεόκοπη Δημόσια Ραδιοφωνία) συμπληρώνει ήδη δύο μήνες ζωής ως δήθεν κανονικό ΜΜΕ! 
Ο υποτιθέμενος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν έχει αναγγείλει ακόμη στα ταμεία των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ, ούτε και στο ΙΚΑ, καμία πρόσληψη συναδέλφου». 
Από τη δική του πλευρά ο κ. Καψής επέμεινε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση έχουν υπογράψει συμβάσεις, οι ασφαλιστικές τους κρατήσεις γίνονται κανονικά και θα αποδοθούν στα οικεία Ταμεία όταν γίνει η εκκαθάριση του μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος». 
Και κατέληγε επισημαίνοντας ότι ενώ η ανεργία πλήττει ιδιαίτερα τον κλάδο των δημοσιογράφων η Ένωση ασχολείται «με εργαζόμενους στο Δημόσιο, όπου τηρείται απολύτως η εργατική νομοθεσία και αδιαφορεί για το ότι 1.800 εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ που έχουν υποβάλει αίτηση-μεταξύ των οποίων και πολλοί δημοσιογράφοι- δεν μπορούν να εργαστούν, επειδή συνεχίζεται η κατάληψη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής».
~~~~~~~~~~~~~~~~

 Ο Γκίκας Μάναλης παραμένει εκκαθαριστής της ΕΡΤ, αλλά για την ώρα αυτό που «καίει» είναι η Ευρωπαϊκή Προεδρία, η κάλυψή της αλλά και η επιλογή διευθύνοντος συμβούλου για τη ΝΕΡΙΤ…

ΣΩ.ΜΑ